Ressenya de La Marca d'Atena, els herois se l'Olimp III per Rick Riordan

els herois de l'olimp 3: la marca d'atena (ebook)-rick riordan-9788424652791Sinopsis
LAnnabeth està espantada. Quan estava a punt de retrobar-se amb en Percy després de sis mesos, sembla que el Campament Júpiter sestà preparant per a la guerra. Junt amb els seus amics Jason, Piper i Leo senvolen en lArgo II, un drac metàl·lic creat per en Leo. No és estrany que els semidéus romans pensin que aquell artefacte és una arma dels grecs. Lesperança de lAnnabeth és que els romans, al veure en Jason, entenguin que vénen en so de pau. A lAnnabeth li preocupen altres coses, també: lordre que li va donar la seva mare: "Segueix la marca dAtena. Venjam", i la profecia que diu que set semidéus seran enviats a les Portes de la Mort. Però el que més li preocupa és que en Percy pugui haver canviat. 

Opinió
El començament del llibre arriba potent, presentant l'arribada de l'Annabeth, en Leo, la Piper i en Jason a Nova Roma. Els reben amb entusiasme i per fi es reuneixen tots. Aix, estava esperant aquest moment tant com l'Annabeth, s'omple de petons i abraçades amb en Percy. La relació és tan perfecta i adorable, que em donen ganes de plorar. S'acaben de retrobar després de mesos separats i és com si el temps hagués estat una tortura.

Tot va bé fins que una força estranya i gèlida controla en Leo perquè ataqui al campament de Júpiter i els semidéus romans es pensin que és una traïció. La guerra es declara amb aquest acte, els set fugen en l'Argo II i són perseguits pel campament de Júpiter.

En el seu camí, troben certa personatges: en Dionís (també conegut com Bacus) i li demanen ajuda, perquè només podran derrotar els gegants semidéus i déus junts; amb els eidolons, esperits dels que van morir i volen posseir els semidéus per tornar al la vida (la mateixa presència que va fer que en Leo ataqués Roma i ara enfronta en Percy i en Jason perquè es matin l'un a l'altre) amb el propòsit de Gaia.
Vaig passar molta por, perquè pensava que ho aconseguirien, per sort la Piper era allà per detenir-los. En Forcis, germà dels gegants bessons, els rebel·la una dada molt important (han d'aconseguir el mapa que els portarà fins Marca d'Atena) i les noies tenen una trobada amb la mare de la Piper, Afrodita, que lis porta molt "bones" notícies sobre la guerra que esta esclatant.

Els romans encara els persegueixen i s'han d'enfrontar amb ells perquè l'Annabeth recuperi el mapa. Quan per fi travessen el mar, el romans els deixen de seguir, ja que li tenen aversió i mai han navegat per aigua.Allà un monstre que envia la germana d'en Fortis, deessa dels monstres marins, ataca l'Argo II i fa caure en Leo, Frank i la Hazel, que són rescatats pels familiars d'en Quiró. Ella li donen consell per enfrontar-se al seu difícil destí.

Per creuar el mar Mediterrani, han de parlar amb Hércules, el defensor de la frontera i aconseguir el corn del déu del riu. Com en Hércules els sembla despreciable, l'aconsegueixen però del queden ella i fugen de l'illa. Una vegada en Roma, s'hauran de separar. En Percy acompanyarà l'Annabeth fins on pugui, perquè ella se'n vagi en busca de la marca d'Atenea. Una altre vegada s'han de separar, tot just retrobats.


<<Encara no esta acabada la ressenya, intentaré actualitzarla tan abans com pugui>>

Puntuació
9,5 de 10
Ens llegim, Nym~

You Might Also Like

0 comentaris